De kennels

Hondenhotel

Ons pension is heel kleinschalig. Dit willen wij ook graag zo houden. Alleen op deze manier kunnen wij de honden de aandacht geven die ze verdienen. Een keerzijde hiervan is dat wij niet de goedkoopste zijn.

 

De kennels zijn ruim opgezet en verwarmd. Als honden sociaal zijn mogen ze samen met de andere honden op de speelweide. Als ze ook katten met rust laten mogen ze hele dag gewoon rond lopen op het erf en dan slapen ze waarschijnlijk gewoon bij ons in huis. De verharde speelplaats is bijna 100 m² en de speelweide (gras) is bijna 2500 m².

 

Verder bestaat er de mogelijkheid het pensionverblijf te combineren met interne training of gedragstherapie. Voordat de hond gebracht wordt maken we, in overleg met de cliënt, een behandelplan. Het is niet zo dat daarna alle problemen zijn opgelost, maar vaak is het eenvoudiger een huis te bouwen als de fundering al gelegd is.

De kennels

 

Omdat wij alleen het beste voor uw en onze honden willen, gebruiken wij uitsluitend de voeding van Prins. Uiteraard is het mogelijk dat uw hond zijn eigen voer krijgt. Als u het wilt krijgt uw hond tijdens het pensionverblijf een activity- en speelpakket. Hierin zitten attributen die uw hond bezig houden en waarmee hij kan spelen. U koopt het pakket, dus na het verblijf neemt u het gewoon mee naar huis, behalve de attributen welke uw hond kapot heeft gemaakt.

 

Pension regels:

De kennels

  • Dag van halen en brengen wordt meegerekend.
  • Halen en brengen gebeurt volgens afspraak. Wij vinden rust in de kennel erg belangrijk en willen daarom niet dat er de hele dag mensen in en uit lopen.
  • Uw hond moet volledig ingeënt (Hondenziekte, Parvo, Ziekte van Weil (cocktail) en Kennelhoest (Bordetella)) zijn en u dient een inentingsbewijs (paspoort) mee te nemen. De entingen mogen niet ouder zijn dan 1 jaar en niet jonger dan 1 maand.
  • Als u wilt krijgt uw hond een luxe ligbed (op zijn vlonder). Indien hij het bed tijdens zijn verblijf stuk maakt, worden de kosten van het ligbed aan u doorberekend. Ook kunt u het bed kopen, in dat geval neemt u het na het verblijf van uw hond mee naar huis.
  • Op zon- en feestdagen zijn wij gesloten, mits met u anders is afgesproken.
  • Uw hond dient ontvlooid en ontwormd te zijn. Indien dit niet het geval is wordt dit door ons gedaan en de kosten daarvan in rekening gebracht.
  • Wij behouden ons het recht voor diergeneeskundige hulp in te roepen als wij dat nodig vinden, de kosten daarvoor worden in rekening gebracht.